Buro SplitstepCoaching ‘mens zijn in het werk’

Medewerkers bepalen in grote mate het succes van een organisatie. Een organisatie heeft er veel voordeel bij als medewerkers zich ontwikkelen, weinig stress ervaren en gezond zijn. Dat lukt niet bij iedereen vanzelf. Wij willen daar bij helpen.

Eén van de manieren waarop we dat doen is individuele coaching. Wij geloven dat, door het versterken van de mens, we de grootste bijdrage kunnen leveren aan zijn functioneren als medewerker. De medewerker kan immers zijn mens-zijn niet bij de voordeur achterlaten. Over hoe we de mens helpen versterken kan je hier meer lezen (link naar Zo helpen wij).

Door de mens te versterken, maken we ruimte voor de medewerker om zijn of haar volle potentieel in te zetten. En tegelijkertijd helpen we de medewerker om meer inzicht te krijgen in zijn of haar diepere drijfveren en hoe die te vertalen in hun werk en leven.

Het versterken van de mens bereiken we door ons zowel te richten op het gedrag (wat men aan de buitenkant laat zien) als de onderliggende denkpatronen en overtuigingen. Met name in de overtuigingen vinden we – samen met de medewerker –  de aanknopingspunten voor fundamentele groei; in het werk en als mens.

 

 

Plan een intake